Festvåningen

Högst upp i vår huvudbyggnad finns Solvallas Fest- och Konferensvåning, med panoramavy över arenan.

I vår fantastiska festvåning anpassar vi rummens storlek efter önskemål. En egen loge passar perfekt för sällskap om 10-20 personer, både för konferens och middag.
Är ni fler så drar vi undan skjutväggarna och vips har vi en konferens-/festlokal som verkligen är värd namnet! Festvåningen kan ta upp till 400 personer samtidigt, här finns också en hörsal som tar 220 personer.

Vi erbjuder aktiviteter och upplevelser som vi är helt ensamma om i konferens-Stockholm.
Konfererar ni här på en tävlingsdag passar det perfekt att avsluta med middag under tävlingarna.
Vi hjälper gärna till med en introduktion till travsporten. Att besöka stallbacken är populärt. Vill man ta ut svängarna lite extra kan man få åka med i startbilen, en garanterat hisnande upplevelse! Det ultimata är förstås att själv få sitta bakom en travhäst.
Här finns en del att välja på, inte bara under tävlingsdagar.
Lämnar garanterat ingen oberörd.

Menyn varierar efter säsong och tillgång och kan anpassas efter önskemål. Har du egna förslag så lyssnar vi gärna.

Egen loge till tävlingar med V75®
I Festvåningen har du möjlighet att få en egen loge för dig och ditt sällskap om minimum 15 personer. I paketet igår entré, travprogram, egen loge, välkomstdrink med tilltugg och 3-rättersmiddag. Med panoramavy över arenan är det lätt att följa tävlingarna på travbanan.

Festvåningen har en egen entré via en gångbro belägen 50 meter innan huvudentrén/restaurangentrén. Här välkomnas du av kvällens värd/värdinna. Förutom din egna loge finns gemensamma loungeutrymmen och bar. Självklart finns även totoluckor på Festvåningen om du vill spela på hästarna.


Välkommen att ringa på 08-627 98 60
Det går även bra att skicka bokningsförfrågningar till restauranger@solvalla.se