wrapper

Lördagen den 7 april bjuds du på landets bästa travsport med V75-finaler med bland annat deltävling i Olympiatravet. Första start 14.45. Välkomna!

v75

Restauranger
I Kongressen äter du vällagad á la carte och i Valla krog erbjuds en härlig buffé med inspiration av havets läckerheter. Både Kongressen och Valla Krog är byggd i etager, belägna framför upploppet och med rafflande V75-tävlingar utanför fönstret.

Boka bord här! OBS (endast onlinebokning)

I Ströget sportbar serveras fräsch fastfood och i Bistron serveras enklare rätter och vällagad husmanskost.

Entré och parkering
Entrépris: 100 kr. Barn och ungdom under 18 år fri entré. Köp entrébiljett online här!
Fri parkering.

Nostalgiträff i Ströget
Alla som gillar Solvalla är välkomna till våra Nostalgiträffar. Vi bjuder på fri entré för alla föranmälda, buljong och knäckemacka - spännande travkändisar bjuder på underhållande återblickar! K-G Holgersson är hittills klar som gäst till denna Nostalgiträff. Han kommer bjuda på intressanta och roliga tillbakablickar från sin karriär och sina hästar.

För dig som har hästminne finns dessutom chansen att vinna fina Elitloppspriser i en rafflande nostalgitävling. Nostalgiträffen äger rum 7 april i Ströget kl 12.00. Fri entré till  tävlingarna (värde 100:-) för dig som föranmält dig. Ingång via nya Huvudentrén (vid restaurangerna) 11.30 - 12.30. Anmälan senast måndag 5 april via mail till: ann-marie.nordin@solvalla.travsport.se

Hålltider i urval
12.30 Entréerna öppnar
14.45 Start Lopp 1
16.20 Start lopp 5 - V75-1
19.10 Tävlingarna slut

Dagens olika spelformer

v75 v5 v4 v3 dd ld tvilling trio ATG VP monster

Topplista

arrowgreytravsport.se ger vi dig möjligheten att skapa egna topplistor.

travsport.se ger vi dig möjligheten att skapa egna topplistor.

Är du intresserad av topplistor för hästar, kuskar, tränare, ägare och uppfödare som du kan variera på en lång rad olika sätt tror vi att den här unika tjänsten blir en guldgruva att ösa kunskap ur.

Du väljer själv vilka uppgifter du vill ha och vi levererar snabbt din beställning. Läs mer här

Hitta hit

arrowgreyDet är enkelt att ta sig till Solvalla. Du kan åka T-bana till Rissne, därifrån är det en kort promenad (10-15 min) till Solvalla. SL-buss 112 (Alvik-Spånga stn) eller 113 (Blackebergs sjukhus-Solna C) stannar nära Solvalla. Läs mer här

Boka en hästaktivitet

Följ med på en guidad visning av travets "Green Room" och upplev arenan och stallbacken på nära håll. En trevlig start

arrowgrey

Stallbacksvisning

Följ med på en guidad visning av travets "Green Room" och upplev arenan och stallbacken på nära håll. En trevlig start på travkvällen som ger det där lilla extra.

Våra visningar tar ca 1 timme och är för grupper från en person och uppåt, dock högst 15 personer per guide. Du kan självklart växla några ord med kusk eller tränare om det finns möjlighet i samband med visningen.

För mer information och bokning kontakta:

Malin Heidenberg
08-635 90 42
malin.heidenberg@solvalla.travsport.se 

 BOKA STALLBACKSVISNING - GÅ VIDARE HÄR

Prova att köra stor häst på Solvallas travbana. Bokar du tandemkörning på en tävlingsdag är chansen dessutom stor att

arrowgrey

Tandemkörning

Prova att köra stor häst på Solvallas travbana. Bokar du tandemkörning på en tävlingsdag är chansen dessutom stor att du får vara ute och köra med några av världens främsta kuskprofiler, Erik Adielsson, Örjan Kihlström och Björn Goop för att nämna några.

Vi ses i vårt stall. Vi kör sedan tillsammans ut på banan och värmer upp i två bakvarv, innan vi slutligen vänder upp och kör ett 1640 meters-lopp i tävlingsmässigt tempo. En fartfylld och garanterat rolig upplevelse!

Du tar bara med dig ett par oömma skor, resten av utrustning, såsom hjälm, överdragskläder och säkerhetsväst står vi för.

Priset är 1500 kronor inkl kusk, moms och försäkring.

Vi erbjuder tandemkörningar främst på tisdagar och onsdagar klockan 17.00. Tandemkörningen allt som allt tar 1-1,5 timme. Möjlighet att köra under V75 tävlingarna finns mot en exra avgift. Vill du köra en annan tidpunkt eller dag? Hör av dig så löser vi det.

BOKA TANDEMSULKYKÖRNING - GÅ VIDARE HÄR

 

Solvalla

Besök Solvalla | Vi förmedlar puls, upplevelser och engagemang. Det är dessutom en arena under ständig utveckling.

Solvalla är Nordens största travarena och rymmer 35 000- 40 000 personer.

Kontakta oss

Växel: 08-635 90 00

E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning:
Tel: 08-627 98 60
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

 
 

Vi värdesätter dina åsikter!

Vill du hjälpa oss genom att svara på några frågor?