fbpx
Julbord Solvalla

FARTFYLLT JULBORD PÅ SOLVALLA

Solvalla dukar upp för julbord där samtliga sinnen kittlas under en fartfylld kväll som bjuder på vinnare både på banan och i restaurangerna.

Möjligheten att kombinera ett traditionellt julbord tillsammans med tävlingar på travbanan och dessutom krydda med spel är en unik upplevelse. Där maten som sig bör är i fokus, men det adderas spänning, sport och spel.

Solvallas restauranger intar julstämning från tävlingsdagen 27 november då några av världens bästa travhästar äntrar ovalen och spelformen är V75 – med chans att vinna 50 miljoner kronor!

– Vi erbjuder traditionell njutning för gommen och toppar den med spännande travsport, utvecklar Solvallas restaurangchef Morgan Lydebring.

Solvalla ger dig alla möjligheter att bli en vinnare. Värdar finns på plats och hjälper dig med såväl sporten som spelet. Det sistnämnda sker numera snabbt, enkelt och digitalt via mobilen – och gästerna får chansen att delta i jakten på storvinsten med någon av Solvallas skickliga travexperter. 

Förbered er på hög puls under en fartfylld kväll som tar vilket event som helst till nya höjder. För från Festvåningen eller Valla Krog erbjuds perfekt utsikt över tävlingsbanan och möjlighet till enskilda rum, utan att göra avkall på stämningen eller den goda maten.

Solvalla har julbord på fyra tävlingsdagar från 27 november fram till jul. Men för större sällskap finns möjlighet att boka julbord även andra dagar.

– När det inte är tävlingar tar vi emot grupper från 50 till 500 personer. På vår restaurang Valla Krog har det skapats en scenografi som ger möjlighet att uppleva en fantastisk julstämning tillsammans med den goda maten, säger Morgan Lydebring.

Restaurangplatsen inkluderar förutom julbordet även travprogram och kaffe. I baren bjuds ni på glögg vid ankomsten. Boka julbord genom att klicka på knappen för respektive dag nedan.

KONTAKTA OSS

Har du frågor eller önskemål angående restaurangbokningar? Ring 08-627 91 00, telefontid vardagar 10.00 - 13.00, eller maila restauranger@solvalla.se

SOLVALLA

Solvalla är Nordens största arena för travsport och ligger i Bromma i norra Stockholm. Travbanan har plats för 35 000 gäster och arrangerar varje år Elitloppet, ett av världens största travlopp. På anläggningen arrangeras också många event, mässor och konferenser. Solvalla drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

KONTAKTA OSS

Växel: 08-635 90 00
E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning: 
Tel: 08-635 91 00
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

OM SPEL

Solvalla är en arena för alla åldrar, men för att spela måste du vara över 18 år.

Har spelandet blivit ett problem?
Ring 020-81 91 00
eller besök stodlinjen.se