Julbord Solvalla

JULBORD PÅ SOLVALLA

Julbord i Valla Krog och miljoner att spela om. Välkommen till XpressOnsdag på Solvalla med spel på V86® .

Med god sikt över travbanan och rafflande travlopp utanför fönstret sätter vi upp ett dignande julbord med härlig stämning i mat och miljö för endast 595 kr. I baren bjuds ni på glögg vid ankomsten.

Restaurangen är byggd i etage med stora fönster ovanför legendariska E-läktaren mitt för upploppet.

Restaurangplatsen inkluderar förutom julbordet även entré till travbanan och travprogram. Boka julbord genom att klicka på knappen för respektive dag nedan.

KONTAKTA OSS

Har du frågor eller önskemål angående restaurangbokningar? Ring 08-627 98 60, telefontid vardagar 10.00 - 13.00, eller maila restauranger@solvalla.se

Hålltider

16.00 Entréerna öppnar

18.15 Start lopp 1

20.30 Start V86®

22.00 Tävlingarna slut

Information

Kvällen är planerad för tio lopp. Första loppet startar klockan 18.15. V86® börjar i lopp sju klockan 20.30.

ENTRÉ & PARKERING

Entrépris: Fri entré.
Parkering: Gratis

HITTA HIT

Det är enkelt att ta sig till Solvalla. Du kan åka T-bana till Rissne, därifrån är det en kort promenad (10-15 min) till Solvalla. SL-buss 112 (Alvik-Spånga stn) eller 113 (Blackebergs sjukhus-Solna C) stannar nära Solvalla. Läs mer här.

TA MED ID-HANDLING

Från 1 januari 2019 gäller ett nytt lagkrav om identifierat spel. Du som besöker oss behöver därför ta med giltig ID-handling (körkort, pass eller nationellt ID-kort) för att kunna spela på våra tävlingar. För utländska besökare är enbart pass giltig ID-handling. Identifiering av utländsk kund sker varje ny dag då kunden spelar, hämtar ut vinst eller vill makulera spel.

Vi har bytt ut de äldre banterminalerna till nya och det finns inte lika många terminaler som förut. Passa därför på att spela i god tid inför varje lopp för att undvika köer.

Tips: Skapa ett konto på ATG.se och sätt in pengar redan innan du kommer till banan.

ÅK STARTBIL

Som enda travbana i världen kan Solvalla erbjuda dig att åka med i startbilen, där du sitter vänd mot startbilens vinge bara någon meter från hästarna. Bilen accelererar och farten ökar ju närmare startplatsen ni kommer. Du hör hovarna smattra mot marken och ser hästarna i vitögat när starten går. Boka här.

KÖR HÄST

Upplev hur det känns att vara travkusk på Solvalla under en tävlingsdag. Tillsammans med en duktig instruktör sitter du upp bakom en travhäst i en tandemsulky och leder defileringen till ett av dagens lopp. Det kan vara bland det häftigaste du har varit med om! Boka här.

BESÖK STALLBACKEN

I Solvalla backstage besöker du stallbacken tillsammans med en guide och får en inblick i hur det funkar under en tävlingsdag. Med lite tur kanske du får några spännande stalltips! Tid 30-40 minuter. Boka här.