wrapper

Frågor om mat och dryck
Vår målsättning är att kunna presentera både kött och fisk samt vegetariska alternativ på samtliga evenemang. För övriga frågor, kontakta Restaurangerna på Solvalla. 

Frågor om spel
ATG (AB Trav & Galopp) är det enda spelbolaget i Sverige som lagligt kan erbjuda spel på trav- och galopp. Genom att spela hos ATG så bidrar du till den svenska travsporten. Vi har försökt att ge en bra introduktion till travsporten och spelet på hästar här . För övriga spelrelaterade frågor hänvisar vi till ATG.se .

Frågor om travsport
Vi har försökt att ge en bra introduktion till travsporten här . Har du specifika frågor om travsporten är du välkommen att kontakta vår sportavdelning.

Frågor om evenemang
Vi har försökt att ge en bra överblick samtliga evenemang på Solvalla här . Har du specifika frågor är du välkommen att kontakta vår marknadsavdelning.

Parkering
Solvalla har gott om gratis parkeringsmöjligheter - en fördel mot flera andra anläggningar i Stockholmsregionen. Det är i normala fall fri parkering under våra travevenemang. Under större evenemang, exempelvis Elitloppet, kan en parkeringsavgift tillkomma.

Ordning
För den gemensamma trevnaden behöver vi ha ordningsregler.  Det är förbjudet att beträda banan av flera skäl – det pågår värmningar och prisceremonier. Det är stor risk för olyckor för både människor och hästar om delar av publiken rusar in på banan. Vi tvingas då skjuta på tävlingar och ceremonier tills banan är fri från obehöriga så det är viktigt att vi tar hänsyn till varandra.

WI-FI
Vi erbjuder fri wi-fi på arenan. Nätverket heter Banguest och lösenordet är Zoogin12.

Hund
Hundar är välkomna till Solvalla, men de skall vara kopplade och vistas utomhus.

Alkoholhaltiga drycker
Införsel av alkoholhaltiga drycker är förbjudna, både till publikplats och till stallområde. Visitering kan förekomma vid samtliga entréer.


Kontakta oss gärna på info@solvalla.se med tips om fler saker som vi borde presentera här.

 

Solvalla

Besök Solvalla | Vi förmedlar puls, upplevelser och engagemang. Det är dessutom en arena under ständig utveckling.

Solvalla är Nordens största travarena och rymmer 35 000- 40 000 personer.

Kontakta oss

Växel: 08-635 90 00

E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning:
Tel: 08-627 98 60
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

 
 

Vi värdesätter dina åsikter!

Vill du hjälpa oss genom att svara på några frågor?