wrapper

bistron

Bistron

Bistron erbjuder en magnifik utsikt över travbanan. Här är det självservering med ett bistroutbud vid travtävlingar på kvällarna samt bar och café. Här finns även en restaurangdel utan utsikt där det är fri sittning.

Bistron är öppen för lunchservering varje vardag. Vällagad mat, fräscha sallader och grönsaker. Måndag-Fredag kl 11.00-13.30 99:- inkl. smör, bröd, måltidsdryck & kaffe. Stor gratisparkering finns för våra lunchgäster!

lunchmeny ovriga menyer boka bord

Få menyn varje vecka på e-post

 Läs mer 


bistron

Restaurang Kongressen

Här kan du njuta av en förstklassig middag i samband med tävlingarna. Restaurangen är byggd i etager och ligger i slutet av upploppet. Här serveras allt från vällagad svensk husmanskost till exklusiva rätter. Rätterna byts från tävlingsdag till tävlingsdag. Boka Bord!

tisdag ovriga menyer boka bord dryck

Läs mer


sportbar

Sportbar Ströget

Ströget är Solvallas stora samlingsplats och sportbar. Ströget har öppet alla travdagar och erbjuder café, bar, grill och härlig stämning! Här är det dessutom fri sittning, vid väder även utomhus. 

 meny

Läs mer 

fest

Fest- och Konferensvåningen

Högst upp i vår huvudbyggnad, med vy över hela banan, finns Solvallas Fest- och Konferensvåning. Här finns alla möjligheter till både stora och små konferenser, liksom fester av alla slag, i samband med trav men även övriga dagar. 

Till V75-tävlingarna har du möjlighet att få en egen loge för dig och ditt sällskap om minimum 15 personer. I paketet igår entré, travprogram, egen loge, välkomstdrink och middag. Mer info under läs mer.....

För prisuppgifter och menyer skicka en bokningsförfrågan till restauranger@solvalla.se eller gå in under knappen boka bord.

  fasta menyer  boka bord

Läs mer 

vallakrog

Valla Krog

Belägen ovanför E-läktaren och öppet främst under V75-tävlingar som körs på lördagar. Vår andra stora matsal, även den byggd i etager. Här sitter du mitt på upploppsrakan, erbjuds förstklassig mat och har perfekt utsikt. Valla Krog lämpar sig utmärkt för sällskap från 6 personer och uppåt.  

aktuell meny kommande menyer boka bord dryck

Läs mer

theonion

The Onion

Stallbacksrestaurangen har öppet under travtävlingar. När det gäller lunch hänvisar vi till serveringen på Bistron som ligger på plan två i Kongressenhuset på publikplats.

 

 

pershing

Pershing

Pershing serverar husmanskost och fastfood. Serveringen har ett antal sittplatser inomhus och under fina dagar och kvällar är det perfekt att sitta på utomhus och känna doften från utegrillen.

Pershing har primärt öppet V75-dagar, onsdagar och på fredagar under den varma perioden av året.

Läs mer

Solvalla

Besök Solvalla | Vi förmedlar puls, upplevelser och engagemang. Det är dessutom en arena under ständig utveckling.

Solvalla är Nordens största travarena och rymmer 35 000- 40 000 personer.

Kontakta oss

Växel: 08-635 90 00

E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning:
Tel: 08-627 98 60
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

 
 

Vi värdesätter dina åsikter!

Vill du hjälpa oss genom att svara på några frågor?