wrapper

bistron

Bistron

Bistron erbjuder en magnifik utsikt över travbanan. Här är det självservering med ett bistroutbud vid travtävlingar på kvällarna samt bar och café. Här finns även en restaurangdel utan utsikt där det är fri sittning.

Bistron är öppen för lunchservering varje vardag. Vällagad mat, fräscha sallader och grönsaker. Måndag-Fredag kl 11.00-13.30 99:- inkl. smör, bröd, måltidsdryck & kaffe. Stor gratisparkering finns för våra lunchgäster!

lunchmeny ovriga menyer boka bord

Få menyn varje vecka på e-post

 Läs mer 


bistron

Restaurang Kongressen

Här kan du njuta av en förstklassig middag i samband med tävlingarna. Restaurangen är byggd i etager och ligger i slutet av upploppet. Här serveras allt från vällagad svensk husmanskost till exklusiva rätter. Rätterna byts från tävlingsdag till tävlingsdag. Boka Bord!

tisdag ovriga menyer boka bord dryck

Läs mer


sportbar

Sportbar Ströget

Ströget är Solvallas stora samlingsplats och sportbar. Ströget har öppet alla travdagar och erbjuder café, bar, grill och härlig stämning! Här är det dessutom fri sittning, vid väder även utomhus. Missa inte våra unika uppsnack med tips och aktuella gäster inför större tävlingar så som V86 och V75.

 meny

Läs mer 

fest

Fest- och Konferensvåningen

Högst upp i vår huvudbyggnad, med vy över hela banan, finns Solvallas Fest- och Konferensvåning. Här finns alla möjligheter till både stora och små konferenser, liksom fester av alla slag, i samband med trav men även övriga dagar. Menyn på Festvåningen varier efter säsong och tillgång. Hyr gärna en egen loge och välj fritt mellan allt från enklare tilltugg till skaldjursplatå. Se menyförslag på 2- 3 rätters, två  stora bufféer, en bordsbuffé och utbudet av tilltugg.

  fasta menyer  event menyer boka bord

Läs mer 

vallakrog

Valla Krog

Belägen ovanför E-läktaren och öppet främst under V75-tävlingar som körs på lördagar. Vår andra stora matsal, även den byggd i etager. Här sitter du mitt på upploppsrakan, erbjuds förstklassig mat och har perfekt utsikt. Valla Krog lämpar sig utmärkt för sällskap från 6 personer och uppåt.  

aktuell meny kommande menyer boka bord dryck

Läs mer

theonion

The Onion

Stallbacksrestaurangen är stängd från 1 november 2017 tills vidare. Restaurangen tas över i Solvallas regi och i väntan på nyöppning hänvisar vi till lunchserveringen på Bistron samt till Pershing, Blå stugan och Permit under tävlingsdagar.

 

Läs mer

pershing

Pershing

Pershing serverar husmanskost och fastfood. Serveringen har ett antal sittplatser inomhus och under fina dagar och kvällar är det perfekt att sitta på utomhus och känna doften från utegrillen.

Pershing har primärt öppet V75-dagar, onsdagar och på fredagar under den varma perioden av året.

Läs mer

Solvalla

Besök Solvalla | Vi förmedlar puls, upplevelser och engagemang. Det är dessutom en arena under ständig utveckling.

Solvalla är Nordens största travarena och rymmer 35 000- 40 000 personer.

Kontakta oss

Växel: 08-635 90 00

E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning:
Tel: 08-627 98 60
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

 
 

Vi värdesätter dina åsikter!

Vill du hjälpa oss genom att svara på några frågor?