fbpx

AKTIVITETER MED HÄSTAR

På Solvallas Travskola kan vi erbjuda en mängd olika arrangemang och aktiviteter, skräddarsydda efter era önskemål.

Vi skräddarsyr eventet efter kundens önskemål men den mest populära är när deltagarna tävlar mot varandra, antingen i lag eller en-mot-en på vår snitslade bana.
Tandemkörning kan också ordnas för en eller flera deltagare. Då kör vi med två eller tre ekipage samtidigt, på nationalarenan, Solvalla!

KONTAKT

Image

Sofia Konstadinidis
Tfn: 072- 517 07 25
Epost: sofia.konstadinidis@solvalla.travsport.se

Vid frågor om event med häst m.m.

BOKA EN HÄSTAKTIVITET

Stallbacksvisning

aktivitet stallbacksvisning

Följ med på en guidad visning av travets "Green Room" och upplev arenan och stallbacken på nära håll. En trevlig start på travkvällen som ger det där lilla extra.

Våra visningar tar ca 1 timme och är för grupper från en person och uppåt, dock högst 15 personer per guide. Du kan självklart växla några ord med kusk eller tränare om det finns möjlighet i samband med visningen.

För mer information och bokning kontakta:

Malin Heidenberg
08-635 90 42
malin.heidenberg@solvalla.travsport.se

Möhippa & Svensexa

aktivitet mohippa

Möhippa och svensexa erbjuder vi i första hand under helgen. Varaktigheten för eventen skiljer sig något från ca 1,5-2 timmar beroende på upplägg. Naturligtvis kan andra dagar vara aktuella. Alla våra event är helt alkoholfria, ingen alkohol får förtäras i eller vid travskolans stall. Alla personer som deltar i eventet måste vara nyktra.

Stafettkörning: en klurig konbana på vår körplan, där ni på tid tävlar mot varandra. Våra duktiga instruktörer är hela tiden med och ser till att upplevelsen blir både annorlunda, rolig och minnesvärd.
Pris 600:- /person inkl. moms och försäkring.
Minst antal: 5 personer.

Är eventet bokat i samband med en konferens eller liknande på restaurangen, eller om gruppen är minst 15 personer så kostar det 550kr/person.

Tandemkörning i grupp: en lättare variant av vår populära tandemkörning. Vi kör 3-4 ekipage åt gång och alla får prova köra 3 bakvarv per person. Vi ökar på lite en raksträcka så att du får prova på riktiga häskrafter
Pris: 700kr/person inkl. moms och försäkring.
Max antal: 12 personer.

Praktisk information: Vi möts i Travskolans stall, vilket innebär stall nr 35 inne på stallbacken. Om ni kommer med bil, vänligen parkera utanför stallbacken på grusparkeringen. Ni behöver endast tänka på att klä er efter och oömma skor. Resterande utrustning såsom hjälm och annan nödvändig säkerhetsutrustning står vi för.

Så bokar du:
Kontakta Sofia Konstadinidis via sofia.konstadinidis@solvalla.travsport.se och boka in ett datum.

SOLVALLA

Solvalla är Nordens största arena för travsport. Här arrangeras Elitloppet – ett av världens största travlopp. På arenan erbjuds även event, mässor och konferenser. Solvalla ligger i Bromma i Stockholm och drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

KONTAKTA OSS

Växel: 08-635 90 00
E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning: 
Tel: 08-635 91 00
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

OM SPEL

Solvalla är en arena för alla åldrar, men för att spela måste du vara över 18 år.

Har spelandet blivit ett problem?
Ring 020-81 91 00
eller besök stodlinjen.se