Aktiviteter med hästar

På Solvallas Travskola kan vi erbjuda en mängd olika arrangemang och aktiviteter, skräddarsydda efter era önskemål.

Vi skräddarsyr eventet efter kundens önskemål men den mest populära är när deltagarna tävlar mot varandra, antingen i lag eller en-mot-en på vår snitslade bana.
Tandemkörning kan också ordnas för en eller flera deltagare. Då kör vi med två eller tre ekipage samtidigt, på nationalarenan, Solvalla!

Aktiviteter med hästar

Barnaktivitet med häst

BOKA EN HÄSTAKTIVITET

Stallbacksvisning

aktivitet stallbacksvisning

Följ med på en guidad visning av travets "Green Room" och upplev arenan och stallbacken på nära håll. En trevlig start på travkvällen som ger det där lilla extra.

Våra visningar tar ca 1 timme och är för grupper från en person och uppåt, dock högst 15 personer per guide. Du kan självklart växla några ord med kusk eller tränare om det finns möjlighet i samband med visningen.

Tandemkörning

aktivitet tandemkörning

Prova att köra stor häst på Solvallas travbana. Bokar du tandemkörning på en tävlingsdag är chansen dessutom stor att du får vara ute och köra med några av världens främsta kuskprofiler, Erik Adielsson, Örjan Kihlström och Björn Goop för att nämna några.

Vi ses i vårt stall. Vi kör sedan tillsammans ut på banan och värmer upp i två bakvarv, innan vi slutligen vänder upp och kör ett 1640 meters-lopp i tävlingsmässigt tempo. En fartfylld och garanterat rolig upplevelse!

Du tar bara med dig ett par oömma skor, resten av utrustning, såsom hjälm, överdragskläder och säkerhetsväst står vi för.

Priset är 1200 kronor inkl kusk, moms och försäkring.

Vi erbjuder tandemkörningar främst på tisdagar och onsdagar klockan 17.00. Tandemkörningen allt som allt tar 1-1,5 timme. Möjlighet att köra under tävlingar med V75 finns mot en exra avgift. Vill du köra en annan tidpunkt eller dag? Hör av dig så löser vi det.