wrapper

Följ med på en guidad visning av travets "Green Room" och upplev arenan och stallbacken på nära håll. En trevlig start på travkvällen som ger det där lilla extra.

Våra visningar tar ca 1 timme och är för grupper från en person och uppåt, dock högst 15 personer per guide. Du kan självklart växla några ord med kusk eller tränare om det finns möjlighet i samband med visningen.

För mer information och bokning kontakta:

Malin Heidenberg
08-635 90 42
malin.heidenberg@solvalla.travsport.se 

 BOKA STALLBACKSVISNING - GÅ VIDARE HÄR

Senast ändrad tisdag, 08 september 2015

Boka en hästaktivitet

Följ med på en guidad visning av travets "Green Room" och upplev arenan och stallbacken på nära håll. En trevlig start

arrowgrey

Stallbacksvisning

Följ med på en guidad visning av travets "Green Room" och upplev arenan och stallbacken på nära håll. En trevlig start på travkvällen som ger det där lilla extra.

Våra visningar tar ca 1 timme och är för grupper från en person och uppåt, dock högst 15 personer per guide. Du kan självklart växla några ord med kusk eller tränare om det finns möjlighet i samband med visningen.

För mer information och bokning kontakta:

Malin Heidenberg
08-635 90 42
malin.heidenberg@solvalla.travsport.se 

 BOKA STALLBACKSVISNING - GÅ VIDARE HÄR

Prova att köra stor häst på Solvallas travbana. Bokar du tandemkörning på en tävlingsdag är chansen dessutom stor att

arrowgrey

Tandemkörning

Prova att köra stor häst på Solvallas travbana. Bokar du tandemkörning på en tävlingsdag är chansen dessutom stor att du får vara ute och köra med några av världens främsta kuskprofiler, Erik Adielsson, Örjan Kihlström och Björn Goop för att nämna några.

Vi ses i vårt stall. Vi kör sedan tillsammans ut på banan och värmer upp i två bakvarv, innan vi slutligen vänder upp och kör ett 1640 meters-lopp i tävlingsmässigt tempo. En fartfylld och garanterat rolig upplevelse!

Du tar bara med dig ett par oömma skor, resten av utrustning, såsom hjälm, överdragskläder och säkerhetsväst står vi för.

Priset är 1500 kronor inkl kusk, moms och försäkring.

Vi erbjuder tandemkörningar främst på tisdagar och onsdagar klockan 17.00. Tandemkörningen allt som allt tar 1-1,5 timme. Möjlighet att köra under V75 tävlingarna finns mot en exra avgift. Vill du köra en annan tidpunkt eller dag? Hör av dig så löser vi det.

BOKA TANDEMSULKYKÖRNING - GÅ VIDARE HÄR

 

Först har barnen en rolig körstund anpassad till tidigare hästvana tillsammans med våra ledare på vår körplan och

arrowgrey

Barnkalas

Först har barnen en rolig körstund anpassad till tidigare hästvana tillsammans med våra ledare på vår körplan och sedan fikar ni eller äter lunch som ni själva tagit med er i vårt lunchrum, eller utomhus om vädret tillåter.

Priset är inklusive moms och försäkring:

Pris: 250:- per deltagare

Hästaktiviteten pågår ca 1,5 timmar, därefter fikar ni.

Praktisk information: Vi möts i Travskolans stall, vilket innebär stall nr 35 inne på stallbacken. Om ni kommer med bil, vänligen parkera utanför stallbacken på grusparkeringen. Ni behöver endast klä er efter väderlek och ha på er oömma skor. Resterande utrustning såsom hjälm och annan nödvändig säkerhetsutrustning står vi för.

Så bokar du:
1. Kontakta Nicole Melberg  nicole.melberg@solvalla.travsport.se  och boka in ett datum.

2. Bekräfta bokningen

Betalning måste ske senast 3 arbetsdagar innan eventet.

 

 

Möhippa och svensexa erbjuder vi i första hand under helgen. Varaktigheten för eventen skiljer sig något från ca 1,5-2

arrowgrey

Möhippa & Svensexa

Möhippa och svensexa erbjuder vi i första hand under helgen. Varaktigheten för eventen skiljer sig något från ca 1,5-2 timmar beroende på upplägg. Naturligtvis kan andra dagar vara aktuella. Alla våra event är helt alkoholfria, ingen alkohol får förtäras i eller vid travskolans stall. Alla personer som deltar i eventet måste vara nyktra.

Stafettkörning: en klurig konbana på vår körplan, där ni på tid tävlar mot varandra. Våra duktiga instruktörer är hela tiden med och ser till att upplevelsen blir både annorlunda, rolig och minnesvärd.
Pris 650:- /person inkl. moms och försäkring.
Minst antal: 5 personer. 

Tandemkörning i grupp: en lättare variant av vår populära tandemkörning. Vi kör 3-4 ekipage åt gång och alla får prova köra 3 bakvarv per person. Vi ökar på lite en raksträcka så att du får prova på riktiga häskrafter
Pris: 750kr/person inkl. moms och försäkring.
Max antal: 12 personer.

 

Praktisk information: Vi möts i Travskolans stall, vilket innebär stall nr 35 inne på stallbacken. Om ni kommer med bil, vänligen parkera utanför stallbacken på grusparkeringen. Ni behöver endast tänka på att klä er efter och oömma skor. Resterande utrustning såsom hjälm och annan nödvändig säkerhetsutrustning står vi för.

Så bokar du:
1. Kontakta Nicole Melberg nicole.melberg@solvalla.travsport.se och boka in eventet.
2. Bekräfta bokningen

Betalning måste ske senast 5 vardagar innan eventet.

 

Vi skräddarsyr en hästupplevelse för ditt företag. Ponnykörningen hålls på Solvallas körplan, där ni uppdelade i lag

arrowgrey

Företagsevent

Vi skräddarsyr en hästupplevelse för ditt företag. Ponnykörningen hålls på Solvallas körplan, där ni uppdelade i lag tävlar mot varandra på tid. Våra duktiga instruktörer är hela tiden med och ser till att upplevelsen blir både rolig och minnesvärd. Ni är försäkrade under eventet.

Pris exklusive moms:
700:-  per person
Min antal : 5 personer
Max antal: 30 personer

Alla våra event är helt alkoholfria, ingen alkohol får förtäras i eller vid travskolans stall. Alla personer som deltar i eventet måste vara nyktra.

I anslutning till er företagskörning, rekommenderar vi att ni bokar bord på någon av Solvallas restauranger.

Praktisk information: Vi möts i Travskolans stall, vilket innebär stall nr 35 inne på stallbacken. Om ni kommer med bil, vänligen parkera utanför stallbacken på grusparkeringen. Ni behöver endast tänka på att klä er efter väder och oömma skor. Resterande utrustning såsom hjälm och annan nödvändig säkerhetsutrustning står vi för.

 

Så bokar du endast hästaktivitet:
1. Kontakta Nicole Melberg nicole.melberg@solvalla.travsport.se och boka ett datum innan du går in och köper själva eventet online.
2.Bekräfta bokningen

Betalning måste ske senast 5 vardagar innan eventet.

BOKA - KONFERENS PÅ SOLVALLA 

Solvalla

Besök Solvalla | Vi förmedlar puls, upplevelser och engagemang. Det är dessutom en arena under ständig utveckling.

Solvalla är Nordens största travarena och rymmer 35 000- 40 000 personer.

Kontakta oss

Växel: 08-635 90 00

E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning:
Tel: 08-627 98 60
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

 
 

Vi värdesätter dina åsikter!

Vill du hjälpa oss genom att svara på några frågor?