Övriga Vinnare onsdag2015-02-12

Ramlopp på Solvalla och lunchtrav på Romme gav en hel del vinnare.

Vid sidan av V86-loppen på hemmaplan fick vi bland annat se Göran Jansson ta en ohotad seger med fyraårige Gold Twister som enkelt höll undan för motståndarna. Det var hästens (och Görans) första seger i år, också den andra i de tre senaste starterna.
Andra raka i år blev det för Ari-Pekka Pakkanens Bizzy Sisu. Örjan Kihlström, som ju senare på kvällen dessutom vann dubbelt inom V86, var inlånad som kusk denna gång.
Romme
Jorma Kontio hade väl inte det riktiga flytet eller de rätta chanserna på kvällen men hans lunch gav i alla en dubbelseger. Han inledde med Mats Anderssons Bilbo B.S. som var på rätt ställe på målfotot, och följde sedan upp med att fixa Leif Witasp-tränade L.K.'s första årsseger.
Lärlingen Elias Strandberg, som numera har Romme som hemmaplan, fick chansen av Henrik Larsson bakom årsdebuterande Crown's Ransom och gjorde det bästa av det.
Björn Röcklinger fortsätter att plocka vinster som kusk, och hans femte årsseger kom med Samantha Y. från det egna stallet.
Slutligen skrällde det till ordentligt, när Carina Sköld körde sin första vinnare på ett tag. Drygt 60 gånger pengarna fick de som trodde Carina och amatörtränare Ulf Roséns Blue Miner skulle vinna sin första seger sedan 2011.

Aktuella nyheter